Salam wbt.. lama sungguh tak menulis~ rasanya insyaAllah punya sikit kelapangan masa utnuk menulis sekarang.. since sekarang dah bebas dari komitmen buku dan belajar.. yeay! graduated alhamdulillah.. sekarang ni, insyaAllah sedang berjawatan personal wellness coach @ Herbalife..

jadi, tidaklah berjaya seseorang sekiranya tidak belajar kan.. sama la.. nak coach orang pun kene rajin belajar.. alhamdulillah.. berjaya menghadirkan diri ke NZ Academy di Kajang.. 4 jam perjalanan ditempuhi.. demi untuk belajar dari my upline.. supaya menjadi coach yang lebih baik dan berjaya.. insyaAllah!!

SAMSUNG

banyak yang saya belajar.. banyak rupanya yg missed out disebabkan berada di Czech.. tapi alhamdulillah, at least dah ade customer dan sudah berjaya menjadi Supervisor!

SAMSUNG

saya sudah bersedia untuk menjadi coach anda! anda pula bagaimana? bersedia untuk berubah ke arah kesihatan yang lebih baik? join us!! 014-2557977

Advertisements